Sinne se meidän vappu meni...

En saanut tippaleipiä, kun löytyi kaupasta ainoastaan Fazerin kökkötippaleipiä. En muista minkämerkin ne muut olivat, jotka halusin. Ei myöskään löytynyt kaupasta perunasalaattia joten sain ottaa italiansalaattia :( Ja Pommackin jäi, kun se oli niin kallista ja teki enemmän mieli Pepsi Maxia :P
Kävin myös eläinkaupassa, jossa oli yksivuotispäivä. Ja ostin kisuille nannaruokaa (Feline Portan Kanaa sekä Tonnikalaa, molempia purkkeja kaksi :) Sitten Sessan sai myäs suikalelihaa jota hän rakastaa. Muut taas eivät, Sukkis yrittää syödä sitä, mutta ei oikein osaa, ja Smulanille ei maistu vaikka hän ensin huutaa sen perään :P

Mutta oli ihan mukava Vappu. Vaikka syömisen jälkeen tuli huono olo sekä kipeä maha keskellä yötä. Vatsakrampeista heräsin :( Sekä jatkuivat aamulla. Mutta nyt jo helpottaa, onneksi!

Koska tänään olemme menossa "minun" kampaajalleni miehekkeen kanssa. Leikataan miehen pää x) Ja suunnitellaan minun permistä :D Pitää vaan värjätä hiukset ennen kun pistän permiksen. Ja värjäämisen jälkeen kai pitää odottaa 2 viikkoa ennen kuin voi pistää permiksen, muuten tukka lähtee päästä?!

En eilen mennytkään Tarjoustaloon, enkä K-Supermarkettiin, mutta tänään mennään. Pitäisi vielä tehdä munariisipastejoita veljelleni ja viedä rahaa hänelle, kuten lupasin. Yritän nyt olla lainaamatta rahaa häneltä :P
Tilasinhan kyllä "puolivahingossa" vaatteita netistä. Piti kokeilla jos tilaus menisi läpi, ja se meni :O Mutta ne voi aina lähettää takaisin.

Sain eilen vuokrankin sekä cd-levyn (45 Degree Woman) maksettu. Puhelinlasku, joka on todella iso, pitää vielä (myöhemmin) maksaa. Sitten taitaakin loput rahat jäädä meille??!

Tässä meidän Vappumenu! Aika kalpeeta, eikä mitään vihreetä :S Mutta nyt alkaa terveellisen ruoan syöminen sekä karkit ym makea jäävät pois!

Lihapastejoita                             Nakkirullia                                  Munariisipastejoita
vappenmat4.jpgvappenmat2.jpgvappenmat3.jpg
vappenmat.jpg