Kolmas päivä kun Sukkis pitää kauluria. On hyvin tottunut siihen. Ensin oli kyllä vaikeuksia, itki turhautumistaan kun mikään ei onnistunut :( Mutta nyt jo leikkiikin :) Ainut on että kutiaa, eikä hän pääse rapsuttamaan itseään. Toki pidän kaulurin poissakin, mutta hän on heti nuolemassa haavaa :(

Leikkaus meni hyvin, sekä maksoi 91€
Saimme Sukkiksen jo takaisin kl. 15. Raukka oli ihan "aineissa" kun tuli, ja nukahti sitten vessan lattialle, onneksi meillä on lattialämmitys. Raasu sitten pissi päällensä monta kertaa, mutta oli niin helppo pyyhkiä vessan lattialta.

Smulan ja Sessan oli ihan poissa tolaltaan. Molemmat hiipivät Sukkista katsomaan. Smulan pelkää Sukkista nyt, eikä Sessankaan ole ihan iloinen kun Sukkis lähestyy häntä. Vaikka kyllä Sukkis kiinnostaa kovasti.

Kävin eilen postista hakemassa vaatteni jotka tilasin netistä. Meinasin lähettää takaisin mekon, jossa mies sanoi että näytän kun olisin raskaana x) Mutta se maksoi vain vähän päälle 6€. Muuten ihan hieno, enkä minä mitään semmoista huomannut :P Kunhan minä nyt tästä laihdun niin eiköhän se näytä ihan hyvältä :)

Eilen siis heräsin jo 3-aikaan vahtimaan Sukkista, nukuin melkein koko päivän, kuten Sukkiskin. Tänään heräsin kl. 4 jälkeen vahtimaan Sukkista. Eipä ole niin paljon vahtimista enää, paitsi vaan se, ettei hän tartu kiinni kaulurillaan minnekään, sekä kolistele sillä liikaa. Miksei hän voi nukkua öisin? Ei ole koko tänä aikana siitä asti kun meille tuli, nukkunut yöllä.Tai todella harvoin on, jos on.

Eilen sekä toissapäivänä söimme kaalilaatikkoa soijarouheella. Nyt tänään pitäisi taas keksiä jotain kahdenpäivänsafkaa, jotain halpaa sekä kevyttä. En kyllä yhtään keksi mitä?! Oli tarkoitus tänä viikonloppuna tehdä vegelasagnea, veljelleni myöskin, mutta emme voi lähteä minnekkään nyt, kun Sukkis steriloitiin. Jos ei tietenkään veljeni tulisi tänne, mutta hänen on tultava ilman koiraa, ja sitä kai hän ei tee... Noh, ehtiihän sitä ensi viikonloppunakin, jos ei ole mitään erikoista silloin :)