Tänne ei ole tullut kirjoiteltua pitkään aikaan taas. Eipä mitään erikoista ole tapahtunutkaan.

Lauantaina (sunnuntai aamuun asti) olin veljeni luona (10 tuntia) koiravahtina. Enpä tehnyt muuta kun istuin koneella vaan, ja tietenkin rapsutin koiraa aina välilä :D
Veli saapui vasta 4-aikaan kotiin. Tai menimme häntä vastaan. Tyyppi oli ihan kännisssä x) Onneksi hänellä oli ollut hauskaa, minullakaan ei ollut mitään hätää. Ihan mielelläni istun koiravahtina :)

Smulan on oksennellut taas :( Karvaklöntin jälkeen tuli tavallista oksennusta yhtenä päivänä. Olisko tuo nyt sitten vain karvaa jota hän yrittää oksentaa? Pitää nopeesti pistää ruohoa kasvamaan, kunhan vain saisin multaa jostain, ja löytäisin kipon jonne pistää kasvamaan.
Sukkiskin oksensi tässä yksi päivä. Luulin ensin että nyt kissoilla on jokin hätänä, mutta ei ole sen jälkeen oksentanut. On reihakas pikku itsensä :) Ja Sessan on oma terve itsensä :)
Smulan on kyllä alkanut syömään enemmän, tai ei ehkä enemmän, kun ei syö omia raksuja, vaan tahtoo syödä Sessanin märkäruoat. Enpä tiedä olisiko tuo jotain tekemistä tuon kilpirauhasen kanssa? Nyt hän ei ole oksentanut taas pariin päivään.

Pikku raukat, eivät ole pitkään aikaan saaneet eläinkaupan purkkiruokaa, mutta löysin vanhoja Latz-purkkeja jotka maistuvat. En tiedä montako muuta purkkia olemme saaneet heittää pois kun kukaan ei ole syönyt :P
Mutta tänään saavat possusuikaleita :)
Pitäisi muistaa myös madottaa ne samalla. En vain tiedä miten saada kaikki syömään kaiken. Vai pistänkö pillerin niin pieneksi että saan en tungettua suuhun?!

Annoin leffaliput pois koska meillä ei olisi ollut varaa mennä katomaan yhtään leffaa. Annoin yhdelle kaverille ja veljelle. Kaveri käytti liput eilen :) Mutta taidan pyytää liput takaisin veljeltä, koska ne kaksi lippua olivat voimassa vielä 24.4 asti ja veli sanoi ettei ehkä pääse katsomaan ja minä saan vissiin rahaa 20. päivä :) Joten olisi varaa mennä katsomaan ja syödä ulkona :)
Kai me sitten menemme katsomaan Mr. Bean. Mieshän halusi nähdä sen. Jos me nyt menemme :P