Hitsit että nukuin kauan, jotain 11 tuntia. Ja olisin voinut nukkua vielä pitempään. Mies taas ei ole taaskaan saanut nukuttua yhtään :( Jo kolmas yö kun ei saa nukuttua! Näyttää ihan räjähtäneeltä :(

Tänään pitää KELAan ja pankkiin. Muuta tekemistä täksi päiväksi ei vissiin olekaan. Jompikumpi pitää kyllä kauppaan.
Olen kadottanut ID-korttini :( Mutta pakko sen on oltava jossain kotona, kun viimeksi se täällä nähtiin.
Jos ei löydy, pitääpä hankkia uusi. Mutta mistä rahat siihen? Ei ainakaa nyt ole varaa. Mutta tuo kuva oli kyllä niin huono, että hyvä vaan jos saan uuden :P

Meidän pitäisi mennä leffaan nyt ennen 19.4! Meidän joululahja-lippujen voimassaoloaika loppuu silloin. Lupasin miehelle että menisimme katosmaan Mr. Bean leffaa. En tiedä ehdimmekö toiseen leffaan sitten. Mietin vähän tuota Numero 23, tai minkäs niminen olikaan. Ei oikein tule mitään hyvää leffaa :( Muuten saamme kai kutsua 2 kaveria mukaan. Riippuu vähän jos menisimme/ehtisimme menemään ensi viikolla leffaan.

Kisut voivat hyvin! :) Sukkis on niin innokas noutamaan palloa tai pehmolelua. Hän on niin hassu pieni kisu :) Lutunen! Nouti  eilenkin jonkun tunnin kun jompaakumpaa heitteli. Nyt kissat nukuvat. Ovat vissiin taas olleet ylhäällä koko yön.

Vieläkin flunssaa pukkaa päälle. Jo viikko ja yksi päivä eikä parantumisen merkkejä näy. Mutta aivan kuin nuha vähentyisi iltaan mennessä aina. Mikäs sen parempi että saa nukuttua :)

Jos tänään saisimme pois tuon joulukuusen, alkaa jo ruskentumaan tuolla parvekkeella kun aurinko siihen paistaa :P

julgran.jpg