Dodih! Nyt on sitten tallentava digiboksi ja digikamera! :D Vihdoinkin!

Lähdettiin eilen jo 10-11-maissa, pankkiin. Olin hukannut uuden tunnuslukuni ja tarvitsin uuden. Onneksi kävi kivuitta, eikä maksanut mitään :) Ei ainakaan vielä... Sain jonottaa varmaan puoli tuntia vain päästäkseni pariksi minuutiksi selittämään asiani. Sitten menimme porukoille.

Lähdin sitten porukoiden kanssa, mies ei tullut mukaan, jäi koiravahdiksi. Me suuntasimme Hobbyhalliin. Sieltä tarttui mukaan tallentava digiboksi ja digikamera :) Sitten jatkoimme matkaa Stockmann Outletiin. Sieltä löysin hameen ja mekon :)
Isä vei meidät heti kotiin kun tulimme takaisin porukoille.

Kotona alettiin sitten näpräämään uusilla leluilla :D Tai mies ei osannut joten minä sain melkein kaiken tehdä :P Oli kyllä hyvä kun etsimme kanavia ilman että antennikaapeli oli paikallaan xP Alkuvaikeuksista selivttiin ja saatiin kaikki toimimaan. Sitten oli kameran vuoro! Opin aika nopeasti miten käytetään ja sain pari kuvaakin räpsittyä :)

Söimme, katsoimme leffaa ja menimme jo seitsemältä maate. Mies nousi vielä ylös katsomaan telkkaria ja minä sain unta joskus 20 jälkeen.

maisema.jpg