Oltiin eilen taas porukoilla. Ei mitään uutta siis :P Oltiin siellä koiravahtina ja syömässä. Veli ja sen tyttiskin tuli sinne koiran kanssa :) Minä nukuin Bamsen kanssa ja mieheke katsoi telkkaria. Oli kyllä itsekin nukahtanut jossain vaiheessa :D

Toissapäivänäkin oltiin porukoilla, kun tulimme "kaupungista". Saatiin ottaa auto sitten taas. Ja vieläkin on auto, joka pitää viedä takaisin tänään. Kun menemme porukoille syömään, taas x) Se on aina hyvä, ilmaista ruokaa xD Ei tarvitse itse tehdä, ja me kun olemme syöneet kaikkea ettei oikein keksi mitään syömistä enää.

Torstaina olin myös kurssilla, ja Taas myöhästyin bussista kotiinmatkalla, kuten kerta ennen sitä. Se ehti juuri mennä nenän edestä. Ekalla kerralla näin kummiskin kaverini siellä jotka auttoivat minut oikeeseen junaan, kun itse olivat menossa junalla jonnekin. Viime kerralla taas otin toisen bussin. Piti sitten vaihtaa toiseen että pääsisin kotio.

Tänään pitää vielä eläin- ja ruokakauppaan ennen kun lähdemme. Vissiin menemme hakemaan veljeä, koiraa ja tyttistäkin matkalla porukoille, se on vielä vähän epäselvää. Nukuin melkein 13 tuntia viime yönä, mutta ehdin ottaa päikkärit ennen kun lähdemme, koska väsyttää :( kun vasta illalla olemme menossa porukoille.

Ensi viikolla pitää soittaa tuonne toiselle kurssille ja sanoa etten kyllä pääse sinne. Piti haastatteluun tiistaina, muistaakseni. Mutta en ole kiinnostunut ja käynhän jo kurssia.