En ole ehtinyt kirjoittaa vähän aikaan. On ollut aika paljon tekemistä. Tai sitten ei :P

Lauantaina oltiin taas shoppailemassa, kun kotiin tultaessa huomasin että farkkuni ei oikein sovikkaan. Niinpä sitten ostin (kalliin) paidan :) Mentiin sitten veljelle syömään donitseja. Sen jälkeen taas viemään leffoja takaisin.
En koskaan ehtiny nähdä Danny the Dog. Mutta ei veli ja sen tyttis ehtinyt nähdä Maailmojen sota.
Sitten porukoille.

Illalla isä vei minut kavereideni luo, niitten tupareille. Siellä nautiskelin pullon punaviiniä ja boolia ja pullon olutta. Joten arvata voi, etten sitten tullut hiljaa kotiin x) Sunnuntai-aamuna vasta "hiivin" kotiin, toisin sanoen ovi paukahti, kaapit kolahtivat ja tervehdin kissoja "HEEEI SUKKIS... SEEESSAN!!!" xD Herätin miehen, pöpisin hänen kanssaan puoli tuntia, ja sitten Hän ei enää saanut unta kun minä nukahdin.

Sunnuntaina puoleenpäivään asti olin vielä päissäni. Hieman pahaa oloa ja päänsärkyä oli, mutta se meni nukkumisella ja syömisellä pois (ja särkylääkkeellä :). Vähän heikko olo oli vielä illalla.

Eilen sitten "kaakelimies" tuli pistämään tippuneet kaakelit takaisin pesuhuoneessa. Mutta mutta, pesukone hajosi, joten pitää soittaa korjausmiehelle tänään, kunhan löydän semmoisen :/
Eilen illalla olin myös chattimiitissa.

Tänään oli pakko nousta ylös, kun Sukkis riehui ja mies sanoi "Kulta, tee jotain!". Pitää kai nukkua päikkärit tänään. Ei pitäisi ollamitään suunnitelmia täksi päiväksi. Paitsi pesukonekorjaaja.