Äiti tuli tänne eilen katsomaan Sukkista ja muita kissoja. Minä sitten menin tuonne tapaamiseen 13:30 ja sitten mentiin Ikeaan. Äiti osti sieltä minulle ihania laseja, 6 kpl ja kissoille ison rotan :D Sitten menimme Lidliin. Sain sieltä kovin kaivattuja hedelmiä ja kasviksia. Sieltä sitten porukoille, ja odotimme että isä joi kahvit ja heräsi ja vei meidät kotiin.

Kun tulimme kotiin, rupesimme tekemään ruokaa. Nuudeleita ja wokkivihanneksia (ja mies paistoi possusukaileita itselleen). Katsoimme leffan kun söimme. Demontown. Emme katsoneet sitä loppuun asti kun menin päikkäreille kuudelta. Väsytti niin hirveästi kun olin herännyt jo kuudelta aamulla. Mutta, vaikuttaa todella huonolta leffalta, kun jokin tyhmä sarja :P

Nousin vain ylös antamaan Smulanille lääkkeen ja menin takaisin nukkumaan (taas). Alkoi myrskyämään. Ihan kiva, mutta saisi tuo talvi jo tulla!

Tänään pitää muistaa soittaa eläinlääkärille, kun eilen unohdin ja sitten en ehtinyt. Pitää tässä aamusella käydä kaupassa. Tarjoustalossa. Sitten ei kai tehdä oikein mitään tänään, paitsi että katsomme leffoja.

Porukat menevät Idan kanssa eläinlääkärille 12:30, muistaakseni. Odotan äidin soittoa sen jälkeen. Tänään saadaan tietää enemmän. Miten pitkälle se on edennyt, mitä voi tehdä jne.