Menin eilen nukkumaan jo kuudelta. Oli tarkoitus nousta kahdeksalta ja jatkaa leffan katsomista, mutta en jaksanut joten annoin vaan Smulanille lääkkeen ja menin takaisin nukkumaan.

Olimme eilen koiravahtina. Isä tuli hakemaan meidät. Sitten otimme auton, kun mies lähtee tänään kotiin katsomaan postit ym.

Tänään pitää soittaa rahoista, kun en ole vieläkään niitä saanut! >:( Eilen en saanut sitä henkilöä kiinni. Ensin oli vastaaja päällä, vaikka olikin jo puhelinaika, ja sitten taas oli koko ajan varattu, ja sitten kun ei ollut varattu suhisi vaan puhelimessa. Puhelinajan jälkeen soi kyllä normaalisti, mutta hän ei vastannut.

Vuokra pitää olla maksettu 5. päivä. Pakko saatava rahaa ennen sitä! Eihän meillä ole nyt melkeen yhtään, ja pitäisi ostaa jotain ruokaakin tänään. Onneksi kissoilla on ruokaa, ja tietenkin ostamme heille ensin, ja sitten vasta itsellemme.
Pitää maksaa äidillekin takasin velkani (40€, miehen synttärilahja). Ja veljelle pitäisi maksaa jotain pientä, että saamme sen velan myöskin pois. Tässä kuussa on hirveästi laskuja; 188,82€. Laskin juuri että käteen jää vähän päälle 70€ :O Onneksi mies saa pian rahaa.

Mieheke sanoi että kissat ovat olleet ihan hiljaa koko yön. Ihmeellistä, kun nukkuivat koko päivän. Olen menossa takaisin nukkumaan, jos vaan saan unta, niin silloin he tietenkin alkavat riehumaan :P Nyt vielä nukkuvat.

Minulla on 22 viikkoa, 148 päivää aikaa laihtua 12 kiloa! Miten ihmeessä siinä onnistun?! 0,55kg/viikko. Ei kyllä kuullosta niin vaikealta. Olen jo laihtunut kilon sitten eilisen :P