Eipä sitten mentykään eilen ulos kävelylle. En sitten jaksanutkaan. Oli sunnuntai, eli pyjamapäivä koko päivä :D
Ei oikein tehty mitään, taaskaan. Katsottiin telkkaria, tai mies katsoi telkkaria, minä olin koneella, ja sitten mentiin päikkäreille. Hitsit, että väsytti, en olisi jaksanut nousta. Mutta oli pakko, tehdä ruokaa.

Sitten minäkin liityin miehekkeen seuraan. Katsottiin American Idols - kauheimmat koelaulut ja suomen Idols. Sitten menin nukkumaan. Olisin halunut katsoa Amazing Race, kun se aina on tullut katsottua, mutta en jaksanut. Ja nukahdin pian sen jälkeen kun kömmin sänkyyn.

Ei ole vieläkään tullut rahaa tililleni! >:( Kylläpä se kestää! Huomenna on pakko! Pitäähän meidän saada ruokaa. Ja tällä viikolla pitäisi viedä Smulan verikokeisiin! Rahat ovat jo viikon myöhässä! Laskutkin pitää maksaa! Maksaako ne sitten muistutusmaksun? Kun ovat myöhässä? Eikä se todellakaan ole minun vikani!
Saisinpahan Kelalta päätöksen, ja sieltä rahaa, niin voisi luottaa siihen että rahat tulevat silloin kun on luvattu!

Olen taas laihtunut, noin 0,25 kg :D Vaikka tulikin syötyä liikaa eilen. Siis aika paljon yli 1400 kaloria. On se kyllä niin mukavaa kun laihtuu vaikkei tee mitään x)

Mitäköhän tekemistä täksi päiväksi keksisi?! Piti mennä porukoiden mukana Lidliin, mutta kun en ole saanut rahaa. Pyysin äitiä  eilen nauhoittamaan 'Pelkokerroin' ja leffan, toivottavasti hän muisti. Mutta, isän pitäisi saada nukkua yövuoron jälkeen. Joten emme kai mene sinne tänään. En tiedä. En jaksaisi kävellä, on niin tylsä tie sinne :P Seliseli... x)