Menipä oikein hyvin eläinlääkärissä eilen :) Ei tarvinnut rauhoittaa Smulania, vaan pistivät sellaisen hupun pään päälle. Kävi kyllä sääliksi, kun pistivät molempiin tassuihin että saivat tarpeeksi verta. Onpa se kivuliaan näköistä tuo, ottaa kissoilta verikokeita. Miksi ei voi käyttää samaa tekniikkaa kun ihmisillä?

Heti kun Smulan pääsi kotiin ja kuljetuhäkistä hän ryntäsi sängyn alle. Sukkis pelästyi ja pörhäytti häntänsä. Smulan tuli kummiskin viiden minuutin sisällä syömään, ja taisi syödä Sessanin tai Sukkiksen ruokaakin. Sitten hän sähisi ja murisi Sukkikselle. Oli vissiin pahalla päällä. Sukkis kun on niin utelias. Sessan ei lähestynyt Smulania, paitsi sitten vasta vähän ajan päästä kävi nuuskimassa. Smulan ei sanonut mitään Sessanille.

Menin sitten päikkäreille heti sen jälkeen. Heräsin siihen kun asukassihteeri soitti minulle jostain aktiviteetistä, Naisten ryhmästä x) Tuskin menen (kun alkaa tuo toinen "kurssikin") mutta sanoin hänelle että pistää infoa tulemaan jotta voin tutusua lähemmin toimintaan.

Kävin kaupassa, ostoskeskuksessa ja lähikaupassa. Silti unohdin ostaa herne-, maissi-, paprikasekoitusta :P Veli ei sitten koskaan soittanut minulle. Ilmestyi vaan meseen yhtäkkiä. En siis tarvinnut mennä vahtimaan koiraa.

Katsoin sitten Hulk. Torstainahan kävin vuokraamassa lisää leffoja. Mutta säästän kauhuleffat siihen kunnes mies tulee takaisin. Jos sattuisi olemaan pelottavia xD Hulk, oli tylsä. Olisi saanut olla enemmän toimintaa ja vähemmän puhetta. Eli huono oli :P
Tänään katson sitten Fantastic 4.

Miehekkeen pitäisi saapua Helsinkiin kl. 20 tänään. Pitää mennä häntä vastaan. On lauantai, ja siihen aikaan, toivottavasti en törmää hörhöihin. Toivon siis todella että mies on tulossa. En ole kuullut hänestä sitten eilen kl. 15:16.

Sukkis on kai riehunut koko yön. Nukkui eilen koko päivän. Heräsin pari kertaa siihen että hän oli fiikuksessani kiinni. Nousin myös 4-aikaan tupakalle. Toivottavasti siitä ei nyt tule tapa, että herää joka yö/aamu kl. 4.

Söin eilen pelkästään perunasipulisekoitusta uunissa ja punajuurisalaattia. Piti tehdä tofukiusausta, mutta en löytänyt marinoitua tofua. Löysin vain maustamatonta ja kylmäsavustettua, josta en tykkää. Sanokoon mies vaikka mitä, mutta tänään ja huomenna syödään risottoa. En jaksa miettiä taikka ostaa mitään muuta, kun mitä siihen tarvitsee.
Sain eilen 855 kcal :D

Lunta on tullut nyt yön aikana, miten ihanaa! :) Mutta... kyllä se siitä ehtii vielä sulaa :(