Mieheke tuli sitten tiistai-aamuna vasta kotiin. Enpä oikein tehnyt mitään hänen poissaollessaan. Juu, katsoin kylläkin leffoja; Hulk, Fantastic Four, Revelation, Dracula 2001 ja White Noise. Maanantaina vein ne takaisin, sen jälkeen kun olin ollut ulkona veljeni koiran kanssa.

Olin myös tiistaina ja eilen ulkona koiran kanssa. Tiistaina kävin myös tutustumassa kurssiin, jonka tänään aloitan. Siksi aikainen herätys. Olin eilen liikkeellä melkein koko päivän. Kl. 12-17.
Olin ulkona koiran kanssa, sitten bussilla metrolle ja metron kanssa kauppakeskukseen, ja siellä kolmeen eri eläinkauppaan ostamaan kissanruokaa. Mukaan tarttui Nutro Choice Senior, kolmen kilon säkki ja ilmaiseksi (näytepussiksi) sain Iamsin Kitten kilon säkin :) Ostin Sessanille märkäruokaa, Almo Nature ja Feline Porta (tai minkäs niminen olikaan). Toivottavasti maistuu.
Sitten sen jälkeen taas metrolla pankkiin ja videovuokraamoon ja porukoiden luo. Bussilla kotiin, kaupan kautta.

Ida voi huonosti :( Oksentelee ja on ripulia. Se on siitä sytostaattihoidosta. Mutta, syöpäsolut ovat vähentyneet :) Bamse oli ihan paniikissa. Raukka ei tajua mikä Idalla on.

Tänään, kohta, sinne kurssille, plaah! :( Noh, onpa päivisin jotain muuta tekemistä. Mutta aivan kamala sää! Sataa kaatamalla. Onneksi ei tarvitse kävellä niin paljon.