Löydettiin sitten rahaa eilen ja kävin vuokraamassa leffoja! :D Spun, Pimeys, Resident Evil - Apocalypse, Demontown ja Texas Chainsaw Massacre. Katottiin Spun ja Pimeys eilen.
Spun oli...jaa'a, mitäpä siitä sanoa. Nuo piirretyt kohtaukset olisivat voineet jäädä pois. Ja huonoin huumeleffa jonka olen nähnyt! Ei yhtään realisitinen.
Pimeys oli huono myös. Tylsä eikä pelottava!

Jippii! Tänään tuli rahat ja sain laskut maksettua! VIHDOINKIN! :) Oli muutama lasku myöhässä, prkl!
Tänään sitten mennään Lidliin. Pitää vaan soittaa äidille tänään ja sanoa ettei voida tulla tuossa keskipäivällä, että minulla on muuta menoa tuossa 13:30. Että joko ennen tai sen jälkeen. Jos ei halua mennä miehekkeen kanssa Ikeaan, jonne oli myöskin menossa. Haluaisin kyllä itse sinne katsomaan, siellä on hauska käydä :D Harmi vaan ettei koskaan ole paljon rahaa että jotain saisi myös ostettua sieltä :P

Tänään pitää soittaa eläinlääkärille ja varata aika Smulanin verikokeisiin. Pitää katsoa jos olisi varaa ostaa nyt niitä eläinkaupan raksuja tässä kuussa. Meni kyllä noin 200 € laskuihin ja mies ei saa vähemmän rahaa tässä kuussa.

Hyi minua! Eilen tuli syötyä aivan liikaa! Noh, se lasketaan sallituksi mässypäiväksi, että aineenvaihdunta tulisi käyntiin :P Olen vain lihonut alkupainoon taas :(