Heräsin tänään 7:30-aikaan. Heräsin kyllä Smulanin kaiveluun hiekkalaatikossa ennen neljää, ja tyhjensin kököt :P
Silloin mies vain kuorsasi :D Kävin tupakallakin, joka oli ihan turhaa :P

Eilen ei oikein tehty mitään. Tänään ehkä mennään ulos kävelylle :) Tekisi ihan hyvää meille molemmille, varsinkin minulle, kun en muuten liiku melki yhtään. Kävelisimmekö ihan porukoille asti (6km)?!

Yön aikana on tullut lunta, jippii \o/ !!! On paljon mukavempi liikkua ulkona kun maa on valkoinen :)

Unohdin eilen kirjotella tuosta sossutantasta ja rahoistani. Hänhän oli ollut sairaslomalla v. 52 enkä saanut rahaa 2. päivä kuten lupasi. Sitten hän oli poissa torstaina, enkä saanut rahaa tällä viikolla, vaikka sanoi että rahat kerkeisivät tulla perjantaihin mennessä. Onneksi hän oli paikalla perjantaina ja maksoi sitten vuokrani rahoistani! Mutta tietenkin kielsi sanoneensa mitään että saisin rahani ajoissa. Nyt toivon että ne ehtivät tulla huomiseksi. Onhan meillä kyllä kaikki tarvittava, mutta kun olen saanut odottaa jo niin kauan >:(

Äidille olen nyt velkaa 70€ :O Heti kun saan rahaa maksan tuon 40€ (synttärilahjasta) takaisin. He kyllä tarvitsevat kaikki rahat jotka voivat saada, nyt kun Ida on sairas :( Toivottavasti tuo on vielä hoidettavissa. Ida on niin nuori vielä ja hänestä on tullut niin hieno koira!

Jess! Olen laihtunut sen puolen kilon! :D Eilen tuli syötyä noin 1300 kalorin edestä, vain! :) Luin jostain että jos ei liiku, ja haluaa laihtua, ei kannata ylittää 1400 kaloria päivässä. Sanoisin kyllä että jos haluaa laihtua, pitää polttaa enemmän mitä syö. Mutta mielestäni pitää olla yksi päivä viikossa jolloin syö vähän enemmän, jotta aineenvaihdunta ei lakkaa. Tai näin olen huomannut.

Tänään syödää makaronilaatikkoa soijarouheella. Pitäisi myös leipoa sämpylöitä, mutta en tiedä jos on tarpeeksi vehnäjauhoja.

Tämä herkuttomuus on ollut yllättävän helppoa, tähän menessä ainakin. Onhan sitä aina välillä ollut suklaahimo, mutta se on kestetty. 31.1 on sallittu herkutella, kun on miehekkeen synttärit :) Kunhan vain muistaisin miten tehdä suklaapiirakka, kun en enää löydä sitä reseptiä netistä :( Pitääpä etsiä tarkemmin, JOS löytäisin.
Menemme varmaan katsomaan jotain leffaa, kun mehän saimme leffaliput veljen tyttikseltä, jos tulee jotain katsomisen arvoista, toivottavasti!