Eilen katsottiin sitten viimeiset leffat. Oli tuo Texas Chainsaw Massacre huono myös! En ymmärrä tuota K-18. Siinä ihan rauhassa syötiin taas kun sitä katsottiin. Miten niin raaka?

Kävimme aamusella kaupassa, hitsit että tuuli, jos olisin ollut sen verran kevyempi kun silloin jokunen vuosi sitten, olisin kyllä lentänyt tuulen mukana :P

Äiti soitti sitten ja kertoi että olivat aloittaneet sytostaattihoidon Idalle. Ja että olivat sanoneet että hänellä on 50/50 selviytymisprosentti :'( Seuraavan kerran menevät lauantaina ja sitten sen jälkeen kai kerran viikossa. 8 kertaa hän saa sytostaattihoitoa.

Joimme kahvia taas tuossa 4-aikaan ja silloin vielä satoi kunnolla, nyt kahdeksalta kun heräsimme tuli lunta! :D Ei tuo lumi varmaan kauan kestä, mutta piristää silti hieman :)

Sain eilen ajan Smulanille verikokeisiin perjantaiksi kl. 10:15. Pitää muistaa ottaa ruoka pois tänään kl. 22, koska Smulanin pitää olla syömättä 12 tuntia.

Pitäisi tässä joku päivä, tänään tai huomenna tai lauantaina käydä shoppailemassa hieman. Tai ikkunaostoksilla :P
Pitää viedä nuo leffatkin takaisin, viimeistään huomenna. En tiedä jos me vuokraamme lisää leffoja. Haluaisin kyllä. Mutta odotan että nuo "uudet" leffat tulisivat vanhojen leffojen hyllylle. Pirates of the Caribbean - kuolleen miehen kirstu, Ice Age 2, An American Haunting, Scary Movie 4 ja Silent Hill, ainakin.