Nyt on sitten uusi vuosi ja uudet kujeet. Plaah! Viime vuosi taisi olla yksi parhaista. Tämä vuosi tulee olemaan paljon stressaavampaa jne.

Olipas synkkää eilen. Katsottiin Panic Room päivällä. En kyllä ymmärrä miksi he sanovat sitä niin hyväksi leffaksi. Se oli tavallinen. Syötiin suklaata sitten viimeisen kerran kuukauteen. Ja tänäänhän olen vege. Eli söin viimeisen kerran eläintä eilen. Syötiin spagettia ja jauhelihakastiketta. Tylsää ruokaa, mutta ei ollut varaa hienouksiin.

Leffan jälkeen menimme päikkäreille, heräsin tekemään ruokaa, syötiin ja katsottiin telkkaa, ei tullut oikein mitään sieltä. Menin taas nukkumaan, heräsin 23:15. 23:45 menimme ulos katsomaan ilotulituksia. Kun tulimme takaisin kotiin, menimme aika pian nukkumaan. Siinä se uuden vuoden aatto oli :P

Huomenna pitää pankkiin. He ovat sulkeneet korttini, ilman minun suostumusta. Pitää vielä huomenna kokeilla, josko siinä automaatissa olisi ollut jotain vikaa. Pitää samalla viedä leffat takaisin. Ja voisi taas vuokrata lisää, jos sieltä löytyy jotain. Ei kyllä ole löytynyt niitä leffoja mitä minä haluaisin nähdä.

TOIVOTTAVASTI tulee rahat huomenna!!!

Tänään tulee olemaan tylsä päivä! Ei mitään tekemistä, kaikki kiinni eikä leffoja katsottavana :( Tietenki vois mennä vuokraamaan leffoja tänään, mutta pitää huomenna kummiskin sinne samaan paikkaan, joten aika turha, eikä meillä ole kuinka paljo rahaa tahansa. Tietenkin voisi tehdä niin että kävelisimme porukoille (6km) ja lainaisimme auton. Jos isä heittäisi meidät kotiin sitten. Tai jos hän voisi tulla ajamaan meidät. En kyllä luule että hän semmoista tekisi, mutta voisi soittaa ja kysyä.