Heräsin ennen kl. 4 siihen että joku tööttäsi auton torvea >:( Yritin, mutta en sitten enää saanut unta kun asioita pyöri päässä. En kyllä tiedä mitä :P

Mieheke sai hammassärkyä eilen ja soitti hampilekurille. Hän sai ajan täksi päiväksi 06:45. Piti lähteä eilen, koska ei mennyt mitään junia tai busseja niin aikaisin, että olisi ehtinyt tänään. Onneksi hänen isänsä oli Helsingissä ja pystyi viemään hänet Tammisaareen.
Hän jää sinne lauantaihin asti, kun on lauantaina iltapäivällä myöskin aika.

Ennen (äkkipika)lähtöään, hän antoi minulle 50€ jotta pääsisin shoppailemaan :) Menin sitten ja ostin itselleni meikkiä :P Dream Matte Mousse, ripsiväriä ja jotain muuta mönjää... Unikirja, hiuspannan ja Fear and Loathing in Las Vegas-dvd. Sen jonka olin etsinyt kaikkialta, kun mies oli hukannut videokasetin jonnekin.

Tulin kotiin ja menin päikkäreille. Unohdin kokonaan Idolsin. Katsoin vain lopun siitä, ja sitten sen jälkeen House ja söin samalla. Aika myöhään. Mutta olin syönyt kun tulin kotiin, ennen kun menin nukkumaan.

Nyt Smulan maukuu ruoan perään. "Pientä" raukkaa! Annoin jo Sessanille ja Sukkikselle ruokaa, mutta Smulan jäi ilman. Ei yhtään ymmärrä miksi :( Noh, saa heti eläinlääkärin jälkeen, jos vaan pystyy syömään. Hänet pitää vissiin rauhoittaa, kun on niin arka tapaus. Piti viimeksikin.

Sitten pitää joskus iltapäivällä, kunhan veli nyt tulee töistä, mennä vahtimaan hänen koiraa. Hän ja tyttiksensä menevät porukoille. Eikä voi ottaa koiraa mukaan Idan takia. Veli osti jo jokin aika sitten X-Boxin. Varmaan saan pelata :)
Veljen tyttis lähtee kotiin huomenna. Hän asuu kaukana.

Sukkis on nyt ihan mahdoton. Jahtaa Smulania koko ajan :( Pitää semmoista mekkalaa että naapurit kohta heräävät :( Toivottavasti ei ole riehunut niin paljon yöllä, minä kun en koskaan kuule kun nukun :P

Lumi on yllättäen pysynyt maassa :D Kyllä se siitä ehtii sulaa. Ilmatieteenlaitoksen mukaan sunnuntaina sataisi vettä :(

Pitäisi pikkuhiljaa saada pois joulukoristeetkin. Olen ollut niin laiska ja väsynyt että en ole jaksanut :P Pitäisi hakea arkku kellarista. Miten saan kaikki mahtumaan sinne, kun on tullut ostettua lisää kamaa?! Taidan odottaa kunnes mieheke tulee "kotiin"!

Olen nyt kaksi päivää syönyt 1540 kalorin edestä. Olin laihtunut puoli kiloa eilen, ja nyt taas saaanut sen takaisin, PRKL! Noh, ei kannattaisi joka päivä käydä vaa'alla, vaan kerran viikossa ehkäpä. Silti :P