Oli eilen aikainen herätys, kl. 7. En olisi jaksanut nousta ylös, mutta piti kurssille, joka ei olisi voinut vähemmän kiinnostaa sillä hetkellä. Kuitenkin kun tulin sinne, niin oli ihan ok.

Kurssin jälkeen lähdin kavereideni luo kyläilemään. Heillä on kaksi aivan ihanaa kissaa :) Ovat juuri hankkineet Ragdoll-tytön, joka on aivan ihana! Oli niin lötkö-pötkö sylissä kun olla voi, mahtava turkki ja ihanat siniset simmut! Toinen kissa muistutti vähän Bamsea, aika isorakenteinen, mielestäni :P ja samanlainen kuvio selässä ja hännässä :) Raukka on kokenut kovia, mutta onneksi saanut hyvän kodin nyt! Pelasimme myös hauskaa peliä, Tohtori Terapia :D

Tiistaina vuokrasimme Pirates of the Caribbean - kuolleen miehen kirstu. Maksoi 4€ :O Mutta onneksi oli tarpeeksi pitkä leffa (2h 25min). Keskiviikkona olimme koiravahtina porukoilla.

Eilen piti mennä taas ostamaan kissanruokaa Sessanille. Hän ei todellakaan syö enää mitään muuta, paitsi nyt suikalelihaa :P Kalaakin pitäisi ostaa kisuille. Maksa ei maistunut viime kerralla, oliko se siksi että se oli pakastettu? En tiedä...

Ensi kuussa mieheke muuttaa virallisesti luokseni :) Luopuu kämpästään tuolta paskakylästä! :D Joskus tulevaisuudessa pitää etsiä isompi kämppä. Mutta onhan tämä riittänyt oikein hyvin melkein jo vuoden. Taidetaan sietää toisiamme hyvin x)