Perkeleen perkele! En ole saanut rahani vieläkään! >:( Ja huomenna vuokran pitää olla maksettu! En kai ehdi saada rahaa huomiseksikaan, koska tuo päätöksentekijä on poissa tänään. Soitin kyllä kansliaan ja sanoin että on kiirellistä että saan rahaa koska vuokra pitää olla maksettu huomenna, mutta... Eihän ne siitä välitä.

Katsottiin Alexanteri loppuun eilen, oli huonoin sellainen leffa jonka olen nähnyt. King Arthur ja Troija ym. sellaiset olivat parempia! Sitten katsottiin Creep. En tajua mitä K-18 siinä oli, ei se edes mielestäni ollut kovinkaan raaka. Ihan hyvin pystyttiin syömään samalla kun sitä katsottiin. Tuollainen "raaka" leffa ei minua hätkäytä. Olen jo pienestä asti nähnyt niin paljon, silloin vain nauratti tuollainen.

Sukkis on ollut ihan kummallinen! Tai nukkunut vain jo kaksi päivää. Mikäköhän hänelläkin nyt on?! Eikai hän vain ole kipeä?! Ei kyllä vaikuta että hänellä olisi muuten mitään vikaa, nukkuu vaan. Syökin ihan hyvin. Smulankin pitää viedä ensi viikolla verikokeisiin. Kunhan vain saisin rahaa!

Huomenna pitää viedä leffat takaisin. Jos olisin saanut rahaa, olisimme kai vuokranneet lisää. Mutta ei niin ei... On vain 4.90€ bussikortilla, muistaakseni. Joten saan lähteä yksin niitä leffoja viemään. Piti huomenna porukoillekin, mutta sekin nyt jää.

Äiti antoi kympin eilen että pärjäisimme ruoalla ja röökillä perjantaihin asti. Mutta joudun kai odottamaan maanantaihin, jos ei kauemmin jopa. Hänellekin pitää maksaa 40-50€ takaisin nyt. Huoh!

Nyt ei ole varaa pistää lottoa, että olisi edes pieni mahdollisuus voittaa jotain. Emme kyllä ole voittaneet pitkään aikaan mitään! Taisi tuo 530€ olla se viimeisin voitto.

Mitäköhän huomenna söisi?! Pitää keksiä jotain halpaa. Tänään vielä on kaalilaatikkoa (soijarouheella), oli oikein hyvää :)
On kyllä hyvä ettei mies ole kaalikammoinen, syö melkein mitä tahansa. Vegeruokakin kelpaa :D

Menin eilen Creepin jälkeen nukkumaan, noin viideltä. Heräsin kahdeksalta antamaan Smulanille lääkkeen ja kömmin takaisin sänkyyn mutta heräsin katsomaan CSI. Se kun jäi katsomatta viime keskiviikkona, kun en tiennyt sen tulevan. Tänään pitää katsoa Idols ja nauraa. Ja sitten tietenkin House.