Herättiin tänään jo viideltä. Oli tarkoitus mennä takaisin nukkumaan seitsemään asti, mutta mieheke puhui puhelimessa kaverinsa kanssa, joten en saanut unta sen älämölön takia.

Isä tuli sitten yhdeksän jälkeen hakemaan meidät koiravahdiksi. Olimme porukoilla noin 4 tuntia. Yritin nukkua siellä, mutta siitä ei tullut mitään. Juuri kun olin saamassa unta, veli tuli kolisten sisään ovesta. Hän oli päässyt töistä aiemmin. Piti sitten nousta siitä ja odottaa että pääsisi kotiin.

Noh, kotona sitten menin taas päikkäreille, mutta jostain syystä en saanut unta, yritin ja yritin, mutta uni ei tullut. Nyt väsyttää kovasti, ja pitäisi kohta alkaa tekemään ruokaa, lihaperunalaatikkoa. Ja sitten pitäisi jaksaa katsoa House:kin. Miten jaksan?!
Jätin tahallani katsomatta CSI:n eilen ja menin nukumaan noin puoli 9, kun olin soittanut porukoille ja sanonut että nauhoittaisivat sen. Mutta kuten arvata voi, he olivat unohtaneet sen :(

Huomenna pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja siivota täällä. Lauantaina menemme sitten auttamaan äitiä porkkanan, perunan ja lantun kuorimisessa. Toivottavasti saisimme siellä ruokaa, ettei itse tarvitse sitä tehdä, vain yhden päivän ruokaa. Pitää kai huomenna käydä vähän ostoksilla että meillä on ruokaa maanantaina ja tiistainakin, kun kaupat ovat kiinni. Mitäköhän sitä keksisi. Ollaan syöty kaikkea tässä lähiaikoina.

Positiivinen juttu oli että miehekkeen isä oli pistäny rahaa hänen tililleen, kun hän ei ole vieläkään saanut rahaa vakuutusyhtiöstä. Että siinä kestää! :( Muuten emme olisi pärjänneet lainaamatta rahaa. Äiti kylläkin puhui jotain eilen puhelimessa että maksaisi Sukkiksen rokotuksen, mutta siitä ei ollut puhetta tänään, unohdin asian kokonaan. Pitäisi kyllä rokottaa nytkohtapian!