Eilen äiti soitti ja kerto Idan olevan kipeä :( Joten emme kai mene sinne. Lupasi soittaa vielä tänään. Joko Idalla on borrelioosi tai lymfooma :( Toivottavasti ei jälkimmäinen. Sanoi kummiskin että Ida voisi elää vielä pari vuotta kemoterapian avulla.
Ei ole hyvä uusi vuosi! :(

Katsoimme Cube kakkosen loppuun eilen, ja sen jälkeen Cube Zero. Olipas huonoja leffoja. Ja sen jälkeen vielä The Village, ja sekin oli tylsä ja huono! Ei löydy enää hyviä leffoja lainkaan. Missä kaikki hyvät pelottavat kauhuleffat? Niitä ei taida ollakaan. Yliluonnollinen on pelottavampaa kuin että joku murhamies juoksentelee ympäriinsä ja tappaa ihmisiä.

Toivottavasti Ida voisi paremmin tänään, että voisimme mennä porukoille. Ei vain siksi, tietenkin toivon hänen parantuvan enemmän kuin muuta. Mutta ei huvittaisi istua kotona uuden vuoden aattona. Ja tylsää ruokaakin syötäisiin (spagettia ja jauhelihakastiketta). Äiti oli kylläkin jo ostanut kaikkea valmiiksi täksi päiväksi :(

Ostin eilen Pommacia skoolattavaksi :P Miehekkeellä on kyllä pullo perhekaljaa jos jäämme kotiin. Sitten ostin suklaata ja karkkia ja sipsejä, joita söimme jo eilen. Vähän jäi vielä.

Katsottiin telkkarista Melkein julkkis eilen ja jaksoin olla hereillä leffan loppuun asti! :D Tietenkin nukuimme päivällä, mutta silti :P Tänään heräsin sitten puoli 8, kun Sukkis roikkui fiikuksessani. Mies sanoi että kissat olivat riehuneet taas koko yön ettei hän taaskaan saanut nukuttua. Minä taas nukuin hyvin :P