Eilen kaveri tuli tänne. Vaihdettiin joululahjoja. Saatiin häneltä Pandan juhlakonvehteja. Sitä paljon odotettua suklaata, jota ei saatu joululahjaksi jouluaattona. Oli odotettu lahja. Toivottavasti hän oli tyytyväinen teehensä. Toivottavasti maistuu.
Sitten hän ajoi meidät Makuuniin josta vuokrattiin 5 leffaa. Käytiin McDonaldsissa hakemassa hampurilaisateriat :S Ja sitten hän toi meidät kotiin.

Katsottiin sitten Ring 2. Oli ykköstä huonompi, vaikkei ykkönenkään ollut hyvä. Sitten mentiin päikkäreille ja herättyämme katsoimme Manaaja Alku. Luulin sen olevan paljon pelottavampi, mutta oli oikeastaan aika naurettava. Ykkönen tässäkin paras.

Tänään menen sitten tapaamaan toista kaveria ja antamaan joululahjat hänelle. Täytyy vain muistaa ostaa suklaata hänelle, kun valitettavasti söimme hänen konvehtirasia :S Sitten pitää soittaa eläinlääkärille ja varata aika Sukkiksen rokotukseen.

On vielä Aavelaiva, Sin City ja Passion of The Christ katsomatta. Ehtisimmekö katsoa leffan ennen kuin lähden?! Pitääpä alkaa säännölisesti vuokraamaan leffoja. Ei ollut kun 5€/5 leffaa/5 vrk. Vanhat siis. Haluaisin vielä nähdä:

An American Haunting
Boogeyman
Emily Rosen riivaaja
Silent Hill
Da Vinci - Koodi
Ice Age 2
Pirates of the Caribbean - Kuolleen miehen kirstu
Scary Movie 4

Mutta en löytänyt vaikka noista moni on vanhoja. Nettisivujen mukaan ne kaikki löytyvät sieltä.

Nousin tänään jo seitsemältä. Mies-raukka on valvonut taas melkein koko yön koska Sukkis on riehunut. Minä taas en herää mihinkään, vaikka lentokone veisi katon mukanaan :D