Herättiin tuossa 4-aikaan kahville. Menimme takaisin nukkumaan sen jälkeen. Sitten noustiin 6-aikaan jo. Olisin halunut takaisin nukkumaan, mutta en olisi kai kummiskaan saanut unta. Aloin selittämään untani miehekkeelle x) Menin eilen jo nukkumaan kahdeksan jälkeen, en jaksanut katsoa House:ia :(

Kahdeksan jälkeen kävin kaupassa (ei lähikaupassa) ja pistin loton sisään. Toivottavasti meitä onnistaisi, edes pienellä summalla! Mies tiskasi, ja pesi kissalaatikon. Ja suihkussa ollessaan kuurasi vessapytyn. Minä sitten pesin peilikaapin.

Suihkun jälkeen pistetiin pyykikikone päälle. Ja minä paketoin viimeiset lahjat. Pitää vaan pistää veljen kaktukset pakettiin ja narua ympärille sunnuntaina. Paperit loppuivatkin sitten. Onneksi riitti vielä viimesiin lahjoihin. Sain ostettua Fazerin WieinerNougata. Nyt on kaikille lahjat hankittu! Onneksi, ei olisi varaa enää mihinkään.

Ulkona oli todella liukasta mutta lunta on vielä jäljellä. Meinasin pariin otteeseen lentää persiilleni. Mittari näyttää nyt +1,5ºC. Saisi tuo lumi pysyä joulun yli. Ja lisääkin saisi tulla, mutta kun ei vaan tule :( Ihme saisi tapahtua!

Tänään on jo:

1) pesty vessa √
2) ostettu kissanhiekkaa √ (teippiä en tarvinnutkaan kun otin äidiltä :P)
3) pyykattu √

Pitää vielä:

1) järjestellä hattuhylly
2) viedä tavaraa kellariin
3) imuroida päiväpeitto kissankarvoista että saisimme sen käyttöön taas

Mutta saapi nyt katsoa jos ehditään :P Tänään mennään porukoiden kanssa kiertelemään kauppoja. Ja huomenna sitten kuorimaan juureksia.

En malttaisi odottaa jouluaatto-iltaan asti. Olen niin utelias tietämään mitä mies on minulle ostanut. Ja näkemään hänen (ja muiden) reaktion kun he avaavat joululahjoja. Sitten kaipaan sitä hyvää jouluruokaa ja rauhallista joulutunnelmaa. Nyt ei kylläkään ole mitään joulufiilistä, toivottavasti se saapuu jouluaattoon mennessä.