Olen lähettänyt 8 kpl joulukorttia; mummolle, isoisälle ja isoäidille, porukoille, veljelle ja kolmelle kaverille.

4.12 olimme lahjaostoksilla. Löysin Anttilasta Funky Farm litran (pumppu)pullon kylpyvaahtoa porukoille ja isälle kahdet boxerit (siniset ja harmaat). Sitten Tarjoustalosta ostin pitkät kalsarit (mustat, kun ei ollut oikeaa kokoa muissa väreissä) isälle. Löysin halvan mustan pipon H&M:stä veljelle. Sitten hän saa kudotun kaulaliinan, musta/harmaa. Seppälästä sitten ostin äidille ihanat pehmeät (vaaleanpunaiset ja vaaleansiniset) possulla varustetut sukat. Seppälässä oli ihana possupyjama kanssa, mutta siihen ei ollut varaa. Hankimme myös myöhemmin äidille tiskiharjan ja isälle rusinoita "ainoaksi lahjaksi" jonka annamme pilana heille :D

Koirat saivat nameja ja kissoille ostimme M&M:stä leluja; tennispallon näkönen pieni pallo jossa helistin sisällä, keppi jossa pallo kiinni narulla, semmonen imukuppisysteemi jossa hiiri ja harjan. Pikkujoululahjaksi he saivat kissanruohoa.

Miehekkeelle ostin housut, pitkät kalsarit, pyjamahousut, sukat, boxerit ja mukin ja sitten olen kutonut hänelle myös kaulaliinan.

Yksi kaveri sai teetä ja toinen ihanan mukin. Kolmannelle sitten kudoin rannelämmittimet ja pienen pussukan.

Toinen veli ja hänen kihlattu sai FazerMint konvehteja.
Pitäisi vielä ostaa Fazerin WieinerNougata toisen veljen tyttikselle.

Sitten kaikki lahjat on hankittu. Ja siihen meni rahaa :P

Hankimme myös viime viikolla joulukuusen, joka pistettiin parvekkeelle, kun ei voida pitää sisällä, kun ensiksi ei mahdu ja toiseksi kissat olisivat sen kimpussa. Siihenkin piti ostaa ulkovalot ja koristenauhaa. Muut kuusikoristeet sain lainata äidiltäni.
Ostimme kanssa punaiset jouluverhot ja sain äidiltäni jouluisia pöytäliinoja.
Toissapäivänä saimme juuri viimeiset joulukoristeet esille. Tähti ikkunaan. Pistin kylläkin jo joulukoristeita ensimmäisenä adventtina :)