Vietiin auto porukoille ennen kl. 11. Noin 2 tuntia kesti ennen kun olimme kotona taas. Syötiin kala loppuun ja sitten menin nukkumaan. Mies jäi vahtimaan kalkkunaa uunissa ja otti sen pois kun oli valmista. Ja tuli itse nukkumaan sen jälkeen.

Viideltä heräsin ja pistin laatikot uuniin. Olin hetken koneella, sitten avattiin yksi kaverini lahja, ja syötiin hänen suklaat x) Emmehän saaneet mitään suklaata joululahjaksi tai jouluaattona. Sitten menin taas sänkyyn makoilemaan. Syötiin vähän ennen yhdeksää. Ja sitten menin nukkumaan.

Keskellä yötä heräsin Sukkiksen riehumiseen, hän oli hypännyt hyllylle. Otin hänet pois ja menin takaisin nukkumaan. Aamulla pari kertaa piti vahtia Sukkista. Oli minun vuoroni, että mies saisi nukkua, ja sikeesti hän nukkuikin, kuorsasi kun kömmin hänen ylitse :D Viimeinen tippa oli kun Sukkis oli patterissa kiinni. Sitten noustiin ylös tuossa ennen kl. 8.

Huomenna pitää soittaa eläinlääkärille ja varata aika Sukkiksen rokotukseen. Toivottavasti se on auki huomenna. Ja sitten pitäisi mennä tapaamaan kaveria ja viemään joululahjat hänelle. Pitää kyllä ostaa lisää suklaata, kun söimme sen x)

Tänään yksi kaveri tulee tänne. Vaihdetaan joululahjoja. Toivon todellakin ettei hän ole hankkinut mitään kallista. Ostettiin vain teetä hänelle, hän kun on teeihminen. Vähän erilaista teetä, 4 eri makua. Hassuja nimiä, nyt en kyllä enää muista niitä, mutta yksi oli nimeltään 'Uskollinen Ystävä'. Toivottavasti maistuu :)

Ensi vuoden puolella, kunhan saan rahaa, toivottavasti saan rahaa ajoissa! Pitää viedä Smulan verikokeisiin. Harmi että hän on niin arka, että pitää rauhoittaa  :( Se ei tee hyvää. Mutta toivottavasti on viimeinen kerta. Katsotaan miten tuo kilpirauhasen liikatoiminta on edennyt/lakannut/parantunut...jotain. Toivottavasti olisi!

Smulan on kyllä ihan itsensä nyt. Syö, mutta ei syö liikaa, vaikka onkin toisten ruokakipoilla, mutta niinhän aina on ollut :) Toisten ruoka maistuu paremmalta kuin oma :D

Tänään on minun vuoroni tiskata. Pitäisi vain syödä jotain ennen kun alan tiskaamaan. Ja sitten pitäisi ehtiä suihkuun ennen kun kaveri tulee. Pitäisi varmaan pyykatakin tänään. Ei saatu pyykkikoria tyhjäksi ennen jouluaattoa. Eikä saatu imuroitua päiväpeittokaan. Mutta hattuhyllyn sain tyhjennettyä :)

Nyt pitää rientää. Tekemään jotakin.