Mentiin eilen ostamaan miehelle synttärilahja, hän täyttää kyllä vasta 31.1, mutta nyt oli ale. Äiti osti 80€ farkut, jotka olivat alennuksessa ja maksoivat vain 25€. Minä ostin hienon paidan (20€), oon äidilleni velkaa. Ostin myös (tai äiti maksoi) panssariketjun, hopeisen. Mutta sen hän saa seen vasta syntymäpäivänään.

Löysin kauan etsimäni Fear and Loathing in Las Vegas. Mutta en ostanut sitä, se maksoi 7.99€. Mutta nyt tiedän mistä sen löytää:)

Syötiin ulkona, minä broilerileikettä ranskalaisilla, ja äiti jotain auraleikettä.

Vein vuokratut leffat takas, ja vuokrasin 5 lisää. Katsottiin Boogeyman eilen, oli lupaava alku, mutta oli sittenkin huono leffa :( Ja alettiin katsomaan Cube 2, Hypercube, mutta ei nähty loppuun asti. Vuokrasin myös Cube Zero, The Village ja Panic Room. En löytänyt Cube ykköstä. Sen olen joskus nähnyt, mutta en muista siitä paljoa, ja mies ei ole nähnyt sitä. Eihän se mikään hyvä leffa olekaan. Mutta jos katsoo ykkösen pitää katsoa jatko-osat, ja toisinpäin :P

Veli oli tyttiksensä ja koiran kanssa täällä eilen. Sukkis pelkäsi hirveästi. Yritti kiipiellä seiniä pitkin ja meni piiloon uunin taakse. Ei tullut sieltä pitkään aikaan.

Huomenna menemme 17-aikaa porukoille. Siellä vain syödään ja ei varmaan mitään muuta. Ei ole mitään muita suunnitelmia. Emme mene minnekään, koska emme halua mennä Helsingin keskustaakaan. Ehkä näemme parvekkeelta ilotulituksia. Nehän ovat alakneet ampumaan jo, ja näimme äidin kanssa kun kakarat ampuivat ihmisiä päin niitä. Hohhoij!

Ennen Uuden Vuoden aatto on ollut paras päivä, mutta nyt ei enää ole. On mennyt niin monta Uuden Vuoden aattoa pilalle, ja yksin olen saanut ne viettää :( Ennen pidin ilotulituksista. Täytyy myöntää, että onhan ne jotkut ihan hienoja, mutta...

Sitten maanataiksi pitäisi keksiä jotain vegeruokaa, ja muistaa sen jälkeen olla syömättä lihaa! Niin, ja ilman herkkujakin pitää olla koko tammikuu :/ Noin 10 kiloa pitäisi laihtua ennen kesää. Mitenköhän sekin onnistuu?!